Iedere doos traceerbaar

Dankzij een unieke productcode is het product te traceren in de handelsketen. Het product kan rechtstreeks worden opgehaald van ons bedrijf en via gekoeld transport direct geleverd  aan het distributiecentrum van de afnemer. Via dit distributiecentrum komt het product uiteindelijk in de supermarkt en bij de eindconsument. Dankzij een geavanceerd logistiek systeem kunnen wij onze producten binnen een half uur traceren met de alle daarbij behorende productcontroles.

Strenge productcontroles

Ons product wordt intern door ons streng gecontroleerd gedurende de processen van aanlevering, sorteren, verpakken en afleveren. Van iedere partij worden houdbaarheidsproeven genomen om ook na het afleveren de kwaliteit en houdbaarheid te meten.

Verder is het mogelijk dat er op residu wordt gecontroleerd door: de NVWA (Voedsel- en Waren Autoriteit), de AID (Algemene Inspectiedienst) en het grootwinkelbedrijf.

We zorgen er daarom voor dat ons kwaliteitsproduct altijd binnen de maximu residu limieten vallen van de Nederlandse wet en aanvullende limieten, die door onze afnemers gesteld worden.

 

Brexit

Al onze komkommers worden naar UK getransporteerd. Dankzij een goed samenwerking tussen Thanet Earth en onze partners in de keten (KCB, Phimex) lukt het ons om alle komkommers op tijd bij de juiste klant te krijgen.